Alles voor je telefoon en tablet online bestellen

Geheugenkaarten van hoge kwaliteit!

Bestelhoesje.nl streeft ernaar om producten van het hoogste kwaliteit te verkopen. Dit doen we uiteraard tegen een zeer goedkope prijs. Bestelhoesje.nl heeft zo geheugenkaarten van originele merken als andere topmerken. Tegenwoordig heeft iedereen wel een smartphone, en deze worden veel gebruikt om jou momenten vast te leggen op een foto of video. Daarom ook geheugenkaarten. De goedkope geheugenkaarten van Bestelhoesje.nl geeft jou telefoon of tablet een veel groter geheugen waardoor je nooit foto's moet verwijderen om wat geheugen vrij te krijgen!

Alle soorten geheugenkaarten voor jou telefoon of tablet!

Wij hebben alle soorten geheugenkaarten voor jou telefoon of tablet. Ben jij opzoek naar een beetje extra geheugen? Dan is de 4 GB kaarten genoeg voor jou! Of wil je toch veel video's erop zitten en ook nog muziek luisteren? Dan hebben wij de 16 of 32 GB kaarten voor jou. Kijk even rond in het assortiment naar de geheugenkaart die voor jou past!

Topmerken tegen een goedkope prijs!

Dat is wat Bestelhoesje.nl voor jou probeert te doen. De goedkoopste prijzen te regelen voor de beste merken die er zijn. Denk hierbij aan Samsung geheugenkaarten, waar je gegarandeerd een snelle schrijfsnelheid en leessnelheid bij hebt! Als je veel gebruikt, dan is een geheugenkaart voor jou telefoon een vereiste, dus kijk snel op Bestelhoesje.nl voor de geheugenkaart die bij jou telefoon of tablet past!

Even geduld a.u.b.
Even geduld a.u.b. Het filter wordt geladen.
laden...
Er zijn geen producten gevonden.
Contact

BestelHoesje.nl
Postbus 4015
3102GA Schiedam
Tel: +31633500333
orders@bestelhoesje.nl
KvK Rotterdam: 52900304

Om je zo goed mogelijk te laten winkelen en helpen maakt BestelHoesje.nl gebruik van cookies. Verberg deze melding