Alles voor je telefoon en tablet online bestellen

Levertijden

Bestel op werkdagen vóór 17:00 uur en je hebt de bestelling in de regel de volgende dag in huis. Bestellingen vanaf vrijdag na 17.00 uur worden op maandag verzonden. Je ontvangt automatisch twee e‑mails. Eén als de betaling is afgerond en één als je bestelling is verzonden.

Niet thuis
PostNL bezorgt je bestelling in de regel de volgende dag. Als je niet thuis bent, komt PostNL de volgende dag opnieuw langs met het pakket. Ben je ook dan niet thuis, dan kun je je pakket ophalen op een postkantoor bij jou in de buurt. PostNL bewaart je pakket drie weken.

Meerdere artikelen tegelijk
Als je meerdere artikelen in één keer bestelt, laten we, als dat kan, alles tegelijk bij je bezorgen. De levertijd van de hele bestelling is in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Toch vertraging?
Als jouw bestelling de status ‘verzonden’ heeft, maar je hebt het pakket nog niet ontvangen, kun je het beste nog een of twee werkdagen wachten. In uitzonderlijke gevallen bezorgt PostNL niet binnen 24 uur, maar doet er enkele dagen over om een bestelling te bezorgen.
Op de pagina bezorgen, vind je uitleg hoe je jouw bestelling kunt volgen. Mocht je vragen hebben over jouw bestelling, dan kun je ons bereiken via de gegevens op de contactpagina.
Contact

BestelHoesje.nl
Postbus 4015
3102GA Schiedam
Tel: +31633500333
orders@bestelhoesje.nl
KvK Rotterdam: 52900304

Om je zo goed mogelijk te laten winkelen en helpen maakt BestelHoesje.nl gebruik van cookies. Verberg deze melding